Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο Ακρολίμνιον βρίσκεται στο Πέραμα Ιωαννίνων, 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πόλης των Ιωαννίνων, και 100 μ. από την Λίμνη Παμβώτιδα. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει εύκολη πρόσβαση στην Πόλη των Ιωαννίνων και στους δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής της Ηπείρου όπως το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, τα Σύβοτα.

Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει πολλά αξιοθέατα στην περιοχή των Ιωαννίνων με πρώτο και καλύτερο ένα από τα σπανιότερα σπήλαια του κόσμου, το Σπήλαιο Περάματος. Επίσης μπορεί να επισκεφτεί το Κάστρο των Ιωαννίνων, τα κέρινα ομοιώματα του Π. Βρέλλη, το μουσείο του Αλή πασά όπως και τα μοναστήρια και τις αξιοθαύμαστες εκκλησίες της περιοχής.

Το ξενοδοχείο μας είναι μια οικογενειακή μονάδα που φτιάξαμε με πολύ μεράκι για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε σας επιθυμία. Ξεκινήσαμε το 2004 και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να προσθέτουμε υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Τα 5 δωμάτια του ξενοδοχείου, διακοσμημένα έτσι ώστε να σας προσφέρουν μία ατμόσφαιρα ηρεμίας και ζεστασιάς, εγγυώνται την ευχάριστη διαμονή σας.

Η εμπειρία και προθυμία μας θα φροντίσουν ώστε να αισθανθείτε την ηπειρώτικη φιλοξενία και η διαμονή σας εδώ να αποτελέσει μία ευχάριστη εμπειρία. Το ξενοδοχείο μας αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε γιατί βρίσκεστε στα Ιωάννινα για επαγγελματικούς λόγους είτε γιατί απλά θέλετε να γνωρίστε την ομορφιά της πόλης μας.

Κάθε πρόταση και απαίτηση του πελάτη γίνετε στόχος μας για να μπορούμε έτσι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ελπίζουμε η διαμονή σας να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Με εκτίμηση,
Αγγελική Μπέζα
Σωτήρης Ελευθερίου

Δωμάτια

Δωμάτια

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση
Πέραμα, Ιωαννίνων
Τηλέφωνα
2651081162, Fax: 2651081813, Κιν: 6942487678
Email
hotelakrolimnion@gmail.com

Ο καιρός στα Ιωάννινα

Συννεφιασμένος

12°C

Ιωάννινα

Συννεφιασμένος
Υγρασία: 72%
Τρίτη
Βροχές
9°C / 16°C
Τετάρτη
Κυρίως ηλιόλουστος
5°C / 21°C
Πέμπτη
Ηλιόλουστος
6°C / 19°C
Παρασκευή
Ηλιόλουστος
0°C / 20°C